Counter Strike 1.6 i Counter Strike Surce
Nie bo u rolnika!! ---> A to u mojego wuujka... I w mojej piwnicy też są ! Te które własnymi rękoma zbierałam w pocie czoła ! xD xD takkk... to tragiczna prawda! ;P
A to u mojego wuujka... I w mojej piwnicy też są ! Te które własnymi rękoma zbierałam w pocie czoła ! xD xD takkk... to tragiczna prawda! ;P ---> Ależ ja je teraz mam w żołądku! xD
Ależ ja je teraz mam w żołądku! xD ----> No chyba nie te które zbierałam w pocie czoła ?! Okradłeś mi piwnice ?! Jak mogłeś ..... xD <głodna>
No chyba nie te które zbierałam w pocie czoła ?! Okradłeś mi piwnice ?! Jak mogłeś ..... xD <głodna> ---> Nie! To nie te! Te co zjadłem, dostałem od Mikołaja!
Nie! To nie te! Te co zjadłem, dostałem od Mikołaja! ---> Ufff..... Ulga! Moje ziemniaczki...!
Ziemniaks xD ---> Psianka ziemniak to prawidłowa botaniczna nazwa tej rośliny. Najczęściej jednak używany jest synonim tej nazwy – ziemniak. Jest to gatunek byliny należący do rodziny psiankowatych. Pochodzi z Ameryki Południowej (Peru, Boliwia, Kolumbia, Chile). Obecnie rozprzestrzeniony na całym świecie jako roślina uprawna. W Polsce jest pospolicie uprawiany i przejściowo dziczejący (efemerofit).
Psianka ziemniak to prawidłowa botaniczna nazwa tej rośliny. Najczęściej jednak używany jest synonim tej nazwy – ziemniak. Jest to gatunek byliny należący do rodziny psiankowatych. Pochodzi z Ameryki Południowej (Peru, Boliwia, Kolumbia, Chile). Obecnie rozprzestrzeniony na całym świecie jako roślina uprawna. W Polsce jest pospolicie uprawiany i przejściowo dziczejący (efemerofit). ----> Bla, bla...
Tak! Zauważyłaś, że już tylko my tu wchodzimy? Trochę to nudne, nie uważasz? ---> widze...więc jednak bedzie palenie na stosie ? Ale jazda! ;] xD ;P